Valsedlarna behöver distribueras till 7 000 vallokaler - av dig, mig och andra medborgare.

Valsedlarna behöver distribueras till 7 000 vallokaler - av dig, mig och andra medborgare.

Den 7 juni är det val till Europaparlamentet. Redan den 20 maj börjar förtidsröstningen i utvalda förtidsröstningslokaler. Totalt är det 7 000 vallokaler som ska förses med valsedlar från de olika partierna.

I riksdagsvalet 2006 fick Piratpartiet 0,63% av rösterna. Den senaste tidens fokus på integritet, rättssäkerhet, yttrandefrihet och andra demokratiska rättigheter i den politiska debatten har gjort att många fler har upptäckt Piratpartiet. Enligt senaste opinionsundersökningen skulle Piratpartiet få 5,1% om det var val idag. Det kräver dock att det finns valsedlar i vallokalerna när folk går dit för att rösta!

Det är du, jag och många andra medborgare som måste se till att valsedlarna finns på plats. Därmed får svenska folket möjligheten att rösta in representanter i Europaparlamentet som står upp för deras rätt till ett privatliv, rätt till rättssäkerhet och rätt till kunskap i det kunskapssamhälle som vi nu lever i.

I valet 2006 lyckades Piratpartiet täcka 95% av alla vallokaler – på runt 6000 medlemmar. Idag har Piratpartiet 44 000 medlemmar och är Sveriges tredje största parti sett till antalet medlemmar.

Gå in på

http://valsedlar.piratpartiet.se/

och signa upp som valsedelsdistributör idag – så bygger vi kunskapssamhället tillsammans!

.

Bloggar: Varför inte? Åsiktskanonen

Tags: , , , , ,

Andra intressanta bloggar om:Comments are closed.